Centrale verdeelhal

Welkom bij
Museumnacht!

Deze avond omarmt de synergie tussen kunst en AI. Laat je op dit station verrassen door de creatieve harmonie tussen mens en technologie.

Op deze pagina vind je een unieke audiotour met drie verschillende guides naar keuze, waardoor je nog dieper in de ervaring kunt duiken.

Alle personen, teksten en video’s zijn gecreëerd met AI. CSDM heeft gebruik gemaakt van verschillende AI-tools: ChatGPT, ElevenLabs en D-ID AI Video Generator.

Geniet van de unieke AI-kunst en beleef een avond doordrenkt met innovatie en plezier!

 

3

Anna

Hi, ik ben Anna. Ik woon in Amsterdam. Als je AI vraagt de Amsterdammer van nu te genereren ontsta ik. Ik ben trots op mijn stad en alle ontwikkelingen die er gaande zijn en ik leid je graag rond door CSDM’s AI Gallery tijdens Museumnacht.

Kees

Yo! Mijn naam is Kees. Ze zeggen dat ik een typische Gen-Z ben. Ik hou van TikTok en Instagram en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn met foto’s en video’s.

Tijdens Museumnacht leid ik je rond door CSDM’s AI Gallery. Vet toch dat ik hiervoor gevraagd ben? Ik neem je mee en probeer het AI-museum zo goed mogelijk online vast te leggen. Ga je met me mee?

Carl

Goedenavond, ik ben Carl. Ik ben genoodzaakt vanavond op Amsterdam Centraal Station te zijn, anders had je me hier niet gezien. Wat een drukte. Wat een toestand. AI-kunst? Wat is dat? Geef mij de oude meesters maar. Dat is pas kunst.

Nu ik hier toch ben… Zal ik je maar vanavond rond leiden door CSDM’s AI Gallery.