Terug naar alle vacatures >>

Bedrijfsprofiel

CS Digital Media is een innovatief en snelgroeiend mediatechnologiebedrijf met een focus op het veranderen van de Digital Out Of Home branche. We zijn gericht op het vergroten van onze marktpositie door het ontwikkelen van software voor de Digital Out Of Home markt. Al onze technologie is gebaseerd op programmatic-principes die vergelijkbaar is met online advertentietechnologie.

Wij zijn een bedrijf dat mensen op zowel professioneel als persoonlijk niveau wil ontwikkelen. We doen dit onder andere door leermogelijkheden te bieden om te groeien in een diverse en internationale werkomgeving. Kortom, jij bent de bestuurder en wij begeleiden je naar de doelen die je als mens wilt bereiken. We zijn een bedrijf met een platte structuur waarin er korte lijnen naar het management zijn. Hierdoor kan je daadwerkelijk elke dag het verschil maken als je bij CS Digital Media werkt.

 

Functie omschrijving

Als accountmanager krijg je een aantal (online) mediabureaus toegewezen waar je verantwoordelijk voor bent. CS Digital Media is bij de meeste bureaus al bekend, maar het is aan jou om ons nog beter op de kaart te zetten. Je hebt contact met mediaplanners, directors en strategen binnen het bureau, maar daarnaast ook met de adverteerder zelf. Deze relaties bouw je verder uit. Om als volwaardig gesprekspartner bij jouw klanten aan tafel te komen dien je jezelf continue te verdiepen in de markt en de media. Hierdoor kun je jezelf profileren als media consultant en ben je goed in staat jouw klant te verrassen met de nodige kennis en innovatieve ideeën voor het ontwikkelen van nieuwe campagnes. Dit gecombineerd met jouw ijzersterke sociale vaardigheden is het bouwen van langdurige relaties, die je steeds weet te verdiepen, hetgeen waar jij dagelijks energie van krijgt, want dit is essentieel in deze functie.

Om je eigen maandelijkse doelen en gestelde targets te behalen, stel je een salesplan op. Je bent creatief en innovatief in je voorstellen naar de klant met als doel CS Digital Media deel uit te laten maken van het mediaplan. Je laat je niet snel uit het veld slaan; past het netwerk niet in het plan, dan zoek je uit waarom niet en zorg je ervoor dat je er de volgende keer wel bij zit!

Jouw profiel

· Ten minste een afgeronde HBO opleiding

· Je bent beschikbaar voor 40 uur per week

· Minimaal 2 jaar werkervaring in een sales functie

· Creatief, innovatief, flexibel en gedreven

· Contacten binnen de (online) media wereld is een pré

· Je bent een zelfsturend persoon die zich graag wil blijven ontwikkelen

· Goede Nederlandse/Engelse taalbeheersing.

 

Ons aanbod

Op ons kantoor in Amsterdam ben je onderdeel van Sales. We hebben een open, directe en transparante cultuur waarin diverse nationaliteiten en enthousiaste collega’s van en met elkaar leren. Daarnaast voorzien we in:

· Minimaal 25 vakantiedagen (+Loyaliteitsdagen & mogelijk 4 extra bonusdagen)

· Diverse bonus mogelijkheden

· Reis- & Telefoonvergoeding

· Mogelijkheden voor zelfstudie

· Meerdere bedrijfsevenementen per jaar en elke week of dag een borrel. Net hoe het loopt.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan nu bij CS Digital Media en stuur je sollicitatiebrief en CV naar: HR@csdigitalmedia.nl