CS Digital Media

Vooruitstrevend en effectief

CS Digital Media is een vooruitstrevende Digital Out Of Home-exploitant. Onze digitale schermen hebben een vaste plek in publieke ruimten. Via onze netwerken in metrostations (Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen), Shell-tankstations en in de RET- en EBS bussen van regio Rotterdam en Amsterdam bereiken we wekelijks miljoenen mensen. Dit geeft merken de mogelijkheid om hun landelijke campagne écht op de kaart te zetten.

Ons team is gesprekspartner voor directe adverteerders en mediabureaus voor wie wij relevante en vooral waardevolle campagnes creëren. Bij CS Digital Media ontdek je het adverteren van de toekomst: nieuwe technologie zoals 4K HD-schermen, hulp-op-maat en resultaten boven verwachting. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk ons werk voor onder meer het Rijksmuseum, Femmes for Freedom (andere case) en topproducer Esko. Of neem contact met ons op: sales@csdigitalmedia.nl / 020-6970746

Bewegende uitingen
trekken meer aandacht
dan stilstaande uitingen

Geanimeerde uitingen
worden langer
bekeken

Verhoging van de naamsbekendheid
van het merk

Maak de groene keuze

Gedrukte posters hebben niet alleen een ouderwetse uitstraling, maar zijn ook nog eens milieubelastend. Digitale buitenreclame biedt hier een uitkomst. Onze servers draaien op groene stroom en worden gehost door Google. We hechten bovendien veel belang aan hergebruik.

De wachtvoorzieningen worden aan het einde van hun levensduur ingezet voor de productie van nieuwe producten. Ontdek wat we verder doen op het gebied van duurzaamheid en sociale betrokkenheid.

Geinspireerd geraakt door onze content?

Laat je cursor dan naar de contactknop hieronder glijden om een connectie met ons te maken of stuur een mail naar onderstaand adres.
Mail: sales@csdigitalmedia.nl