Wat is CSDM Online voor een platform?

CSDM Online informeert over de technologische en innovatieve ontwikkelingen binnen DOOH, maar wil ook op ideeën brengen en geeft de mogelijkheid om daarover te communiceren.

Daarnaast kan CSDM Online ondersteunen in onderzoek, door aandacht te besteden aan de grote kansen die Digital Out of Home aan adverteerders biedt onder andere door de inzet van programmatic marketing, interactieve contentapplicaties en location based experiences.

Kan ik bijdragen leveren aan CSDM Online?

Zeker, graag zelfs. Dat kan in de vorm van tekst, beeld, video en audio in verschillende formats (column, reportage e.d.). Voorwaarde is wel dat de bijdragen gaan over de onderwerpen die op CSDM Online centraal staan: DOOH, programmatic marketing, technologie, content en creatie.

De redactie behoudt daarbij het recht om bijdragen te weigeren dan wel te bewerken. Zie ook onze disclaimer en het copyright statement.

Is het mogelijk om commerciële uitingen (advertenties, advertorials e.d.) te plaatsen?

Op CSDM Online, maar ook in CSDM Magazine (print) zijn uiteenlopende commerciële samenwerkingen mogelijk. Ook adverteren op de digitale schermen van CS Digital Media? Neem dan contact op met onze salesafdeling: 020-6970746.