CS Digital Media werd op donderdag 2 september door de jury beloond met een zilveren AMMA-award. Het headless commerce platform Oohrder, werd in de categorie “Beste Media Innovatie” als beste beoordeeld.

Oohrder stimuleert én faciliteert via Digital Out Of Home online aankopen en introduceert daarmee de click in outdoor. Met Oohrder vindt er een directe activatie plaats van digital out of home naar online aankopen. Het platform levert adverteerders en exploitanten zowel de awareness kracht van DOOH als de performance mogelijkheden van Online, met inmiddels gerealiseerde hoge conversieratio’s.

De AMMA Awards zijn al meer dan 20 jaar dé mediaprijzen voor de beste campagnes, opvallendste concepten en grootste talenten. Donderdag 2 september vond de uitreiking plaats in SugarCity in Halfweg. Deze vakprijs wordt één keer per jaar uitgereikt aan mediaprofessionals en -bedrijven voor hun uitzonderlijke prestaties in het voorgaande jaar.

Naast CS Digital Media won ook Wavemaker de zilveren award in deze categorie. Gefeliciteerd namens CS Digital Media! Zilver + zilver = goud!