Werken bij CS Digital Media

Bekijk onze huidige vacatures.

Contactgegevens CS Digital Media

Vliegtuigstraat 26, 1059 CL Amsterdam. Routebeschrijving
info@csdigitalmedia.nl
020 – 697 07 46

Wat doet CS Digital Media?

CS Digital Media is een mediatechnologiebedrijf gedreven door innovaties in advertentietechnologie en software. We nemen het voortouw door te blijven experimenteren. Zo creëren we oplossingen voor de vraagstukken van het heden én van de toekomst. Ook hervormen we op deze manier de Digital out of Home-markt naar een Online out of Home medialandschap. 

Met ruim tachtig nieuwsgierige, ervaren professionals met een gedeelde passie voor innovatieve technologie maken we software en creatieve content. Expertise in huis betekent minder barrières, betaalbaar, betrouwbaar, hoge kwaliteit en tijdbesparend. 

De digitale schermen van CS Digital Media zijn een integraal onderdeel van publieke ruimten in onder meer tankstations en in de metronetwerken van Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. De kwalitatief hoogwaardige en actuele content trekt de aandacht van consumenten. Benieuwd op welke metrostations onze schermen aanwezig zijn? Bekijk de Public Transport Inventory Guide (pdf).

Toegevoegde waarde voor de omgeving

Uit onderzoek blijkt dat inspirerende content op digitale schermen het wachtmoment (in de rij, op de metro, tot de tank vol is) aanzienlijk veraangenaamt. Het is ons doel om de wachttijd van de reiziger zo interessant mogelijk te maken en bij te dragen aan de uitstraling van de stations. Enthousiasmeren, meenemen, verhalen delen. Lees meer over de wachtbeleving en -perceptie.

DOOH en programmatic technologie

Out of Home (OOH) is een van de laatste effectieve massamedia. Maak het digitaal en programmatic, en het is opeens een massamedium waarmee je gericht kunt adverteren. Doeltreffende content wordt bereikt door op het juiste moment, op de juiste plek, de juiste boodschap te vertellen. Onze slimme technologie (data-driven) helpt de ideale omstandigheden te voorspellen en te kiezen. Lees meer over programmatic buying.

Wat doet CSDM Online?

CSDM Online is een platform van mediatechnologiebedrijf CS Digital Media. De redactie bestaat uit medewerkers van CS Digital Media: Oscar Steens (hoofdredacteur), Radjen van Wilsem (CEO) en de medewerkers van de studio-afdeling: George van der Wijck (graphic designer), Amando Neus (foto-/videograaf) en Midas Tanis (motion designer).

CSDM Online informeert over de technologische en innovatieve ontwikkelingen binnen DOOH, maar wil ook op ideeën brengen en geeft de mogelijkheid om daarover te communiceren.

Daarnaast kan CSDM Online ondersteunen in onderzoek, door aandacht te besteden aan de grote kansen die Digital Out of Home aan adverteerders biedt onder andere door de inzet van programmatic marketing, interactieve contentapplicaties en location based experiences.

Eigen visie op DOOH

CSDM Online laat zien hoe snel de sector zich ontwikkelt van een tamelijke ‘platte’ louter op het ‘vullen van schermen’ gerichte aangelegenheid tot een veelzijdige, moderne industrie met verrassende en prijswinnende cases en lucratieve businessmodellen. CSDM Online presenteert DOOH vanuit haar eigen visie op de toekomst van DOOH.

Actualiteit als meerwaarde

CSDM Online en CSDM print liggen in elkaars verlengde. Het print-magazine verschijnt twee keer per jaar in een oplage van 5000 stuks in zowel het Nederlands als Engels, maar is ook als pdf te downloaden.

Alle teksten in het magazine zijn na te lezen op CSDM Online, maar uiteraard voegt dit online platform actualiteit als meerwaarde toe. Minidocs over de landen en werkvelden waar CS Digital Media opereert, video-interviews over onder andere programmatic en content, inspiring klantcases en product- en service animaties.

Download de magazines (pdf)

#1 december 2016 – Engelstalig
#2 augustus 2017
#3 november 2018 – Engelstalig