CS Advanced Technology (CSAT) is een mediatechnologiebedrijf gedreven door innovaties in transactietechnologie. De innovaties bestaan uit zowel software- als hardware ontwikkelingen die een bijdrage leveren aan de digitalisering en transitie binnen de markten Media, Energie en Mobiliteit. We zijn gefocust op het hervormen van bestaande markten door transities te versnellen. Zo creëren we oplossingen voor de vraagstukken van het heden én van de toekomst.
Onze oplossingen zijn gericht op het samenbrengen van vraag en aanbod binnen een digitaal ecosysteem die ondersteuning bieden in het maken van economische beslissingen. De huidige snelheid van digitalisering versterkt onze visie op het innoveren en automatiseren van customer journeys. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Onze activiteiten verrichten wij vanuit Nederland waarbij we actief zijn in 10 landen.

Functieomschrijving

Voor het Data & innovatie team bij CSAT zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Stagiair(e) low-code front-end developer. In dit centrale team ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een platform wat wordt gebruikt om Digitale buitenreclame campagnes, data gedreven aan te sturen. Hoofdzakelijk zal je verantwoordelijk zijn voor de styling en vormgeving van het platform. Je taken zijn divers; je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van applicaties middels een lowcode platform en voor de vormgeving van HTML vraagstukken. Daarnaast kan je de wensen van de stakeholders vertalen naar strakke, functionele platforms. In deze rol ben jij een belangrijke schakel op het gebied van de visualisatie van data behoeften voor Data Analisten en Software Developers.

Ben jij in staat om strakke producten neer te zetten, ben je leergierig, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je communicatief sterk? Ben je daarnaast op zoek naar fulltime stage periode? Dan is deze vacature iets voor jou!

Jij bent?

Je hebt de passie om te blijven leren, je ideeën en methodieken eigen te maken en jezelf continu te ontwikkelen. Je vindt het daarnaast leuk je kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Wij vragen:
• Student in opleiding van de richting Development
• Je vindt plezier en passie in je stage belangrijk;
• Je hebt oog voor detail, bent leergierig en kan zelfstandig aan de slag;
• Pre; Je beschikt over ervaring met HTML, CSS React of javascript
• Je bent in staat zowel autonoom als in teamverband te werken;
• Een werksfeer waar iedereen eerlijk en open is past bij jou;
• Je kan goed met deadlines werken en bent flexibel ingesteld;
• Je hebt een hands-on mentaliteit en sterk realisatievermogen;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

We hebben een open, directe en transparante cultuur. Binnen deze cultuur zijn er diverse nationaliteiten en enthousiaste collega’s die van én met elkaar leren met als doel succesvol te zijn. Hierdoor kan je daadwerkelijk elke dag het verschil maken binnen CSAT. Daardoor is er de mogelijkheid om als professional en mens te groeien en persoonlijke doelen na te streven. Wij bieden:
• Een uitdagende full time stage waarin je jouw verantwoordelijk voor de vormgeving van data visualisatie kan combineren met je creativiteit;
• Veel ruimte om zelf ideeën aan te dragen en initiatief te nemen;
• Doorgroeimogelijkheden;
• Stagevergoeding;
• Vrijdagmiddagborrels en jaarlijkse bedrijfs- en teamevenementen;
Een vaste interne stagebegeleider.

 

Solliciteren voor de functie

Ben je enthousiast over de functie als Stagiair(e) (Lowcode) Front-end developer? Aarzel dan niet en solliciteer gelijk door je CV en motivatie te sturen naar jobs@cs-at.com