Bedrijfsprofiel

CS Digital Media (CSDM) is als mediatechnologiebedrijf actief in de markt voor Digital Out Of Home. CSDM is onderdeel van de Librium Groep die naast media ook actief is in de markten voor Mobiliteit, Energie en Commerce. Deze activiteiten zijn verdeeld over 6 kantoren in Nederland en we zijn actief in meer dan 10 landen.

Als innovatief en snelgroeiend technologiebedrijf zijn we gefocust op de ontwikkeling van transactietechnologie voor toepassing in bovenstaande markten. Deze technologie bestaat uit zowel software- als hardware ontwikkelingen die allen bijdragen aan de digitale en/of energietransitie.

Onze ambitie is om via transactietechnologie nieuwe manieren van interactie en E-Commerce mogelijkheden te creëren voor zowel consument als adverteerder. Om deze ambitie te verwezenlijken werken we samen met verschillende multinationals.

Functieomschrijving

Als (junior) DevOps Engineer heb je een passie voor software en stimuleer je de versnelling van het aantal versies en verkleining van de opleveringen. Je werkt vanuit een principe dat de gehele keten waarin dit wordt gedaan, verregaand geautomatiseerd en gemonitord wordt. Je draagt bij aan de verdere optimalisatie van CI/CD Pipelines en aan de kwaliteit van de eindproducten in productie. We zullen je trainen om uiteindelijk de gehele keten te overzien zodat jij met het development team in staat bent de impact van wijzigingen te controleren en beheren.

In jouw rol zul je de verantwoording voor het product voelen maar deze voornamelijk delen met de productmanager. In eerste instantie zul je scripts schrijven, binnen gevirtualiseerde omgevingen werken en met release en deployment software aan de slag gaan. Je zal processen en tools gaan implementeren om DevOps-technieken succesvol toe te passen op onze volledige productstack.

Functie-eisen

Je hebt de passie om te blijven leren, je nieuwe technologieën en methodieken eigen te maken en jezelf continu te ontwikkelen. Je vindt het daarnaast leuk je kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Wij staan open voor DevOps Engineers die aan het begin staan van hun carrière of kandidaten die juist de switch willen maken naar DevOps.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk ICT-component;
 • Autodidactische mind-set
 • Kennis van onder andere: Linux, Windows, databases, Shell Scripting, Puppet, Jira, Jenkins, Git, virtualisatie, Nutanix en secure codeermethodes;
 • Enige ervaring/kennis met software ontwikkeling, CI/CD pipelines binnen Agile / Scrum / Kanban omgevingen;
 • Enige ervaring/kennis met Cloud- en container-oplossingen zoals: AWS, Azure, Google Cloud, Docker, Swarm, Kubernetes, Splunk, Python, Ansible, Travis Ci;
 • Ervaring met monitoring, deployment;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels

Ons aanbod

Op ons kantoor in Amsterdam ben je onderdeel van het project team. We hebben een open, directe en transparante cultuur. Binnen deze cultuur zijn er diverse nationaliteiten en enthousiaste collega’s die van en met elkaar leren met als doel om succesvol te zijn. Daarnaast voorzien we in:

 • Een functie voor 40 uur per week
 • Een marktconform en competitief salaris gebaseerd op jouw ervaring en skills
 • Reis- & telefoonvergoeding
 • Bonus regeling in de vorm van extra verlofdagen
 • Mogelijkheden voor zelfstudie
 • Meerdere bedrijfsevenementen per jaar en elke week een vrijdagmiddagborrel

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan nu bij CS Digital Media en stuur je sollicitatiebrief en CV naar: HR@csdigitalmedia.nl