Bedrijfsprofiel

CS Digital Media is een innovatief en snelgroeiend mediatechnologiebedrijf met een focus op het veranderen van de Digital Out Of Home branche. We zijn gericht op het vergroten van onze marktpositie door het ontwikkelen van software voor de Digital Out Of Home markt. Al onze technologie is gebaseerd op programmatic-principes die vergelijkbaar is met online advertentietechnologie.

Wij zijn een bedrijf dat mensen op zowel professioneel als persoonlijk niveau wil ontwikkelen. We doen dit onder andere door leermogelijkheden te bieden om te groeien in een diverse en internationale werkomgeving. Kortom, jij bent de bestuurder en wij begeleiden je naar de doelen die je als mens wilt bereiken. We zijn een bedrijf met een platte structuur waarin er korte lijnen naar het management zijn. Hierdoor kan je daadwerkelijk elke dag het verschil maken als je bij CS Digital Media werkt.

Functieomschrijving

Is verandering jou op het lijf geschreven? En voel jij je verantwoordelijk voor het behalen van resultaat waarbij je stakeholdermanagement toepast om deze resultaten te bereiken? CS digital media is op zoek naar een Product Owner die de schakel is tussen business, development en operations.

Als Product Owner vertegenwoordig je de klant binnen het Scrumteam. Je zorgt ervoor dat het Scrumteam met de juiste visie naar het product kijkt. Vanuit de business haal je requirements op en vertaal je deze in user stories en epics. Op basis van input van de Product Board prioriteer je deze in de Product Backlog en Roadmap. Doordat er verschillende producten binnen je scope zullen vallen is het van belang dat je met name de cohesie tussen de producten inzichtelijk maakt voor jezelf en voor anderen. De missie, visie en valuedrivers van CS digital media zijn bepalend voor het ontwikkelen van de producten. Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor het succes van het product en het maximaliseren van de inzet van jouw team. Jij bepaalt welk feature gebouwd wordt en waar de prioriteiten liggen. Je zorgt ervoor dat je team zijn werk kan doen en dat er geen verstoring is. De Product Owner heeft dus het stuur in handen en is een spin-in-het-web. Een goed functionerende Product Owner is essentieel voor het succes van het product.

Vereisten

· Afgeronde wo-studie

· Aantoonbare ervaring in de rol van Product Owner bij innovatieve bedrijven of scale-ups, is een pré

· Aantoonbare ervaring met stakeholder management

· Werkervaring binnen IT

· Communicatief vaardig, analytisch, transparant, pragmatisch en direct

· Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

· Kennis van MySQL, cloud management is een grote pré

Ons aanbod

Op ons kantoor in Amsterdam ben je onderdeel van het project team. We hebben een open, directe en transparante cultuur. Binnen deze cultuur zijn er diverse nationaliteiten en enthousiaste collega’s die van en met elkaar leren met als doel om succesvol te zijn. Daarnaast voorzien we in:

· Een functie voor 40 uur per week

· Een marktconform en competitief salaris gebaseerd op jouw ervaring en skills

· Reis- & telefoonvergoeding

· Bonus regeling in de vorm van extra verlofdagen

· Mogelijkheden voor zelfstudie

· Meerdere bedrijfsevenementen per jaar en elke week een vrijdagmiddagborrel

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan nu bij CS Digital Media en stuur je sollicitatiebrief en CV naar: HR@csdigitalmedia.nl