Terug naar alle vacatures >>

Afstudeer sales stage in de media bij CS Digital Media

Wie zijn wij?

CS Digital Media is een innovatief mediabedrijf dat zich volledig richt op Digital Out Of Home en technologische innovaties in transport en openbaar vervoer. Met ruim tien jaar ervaring in Digital Out Of Home zijn wij een bekende speler in de markt en bij de mediabureaus. Wij beschikken over een zeer kwalitatief medianetwerk van 300 grote digitale schermen in de metro van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Daarnaast verkopen we mediaruimte bij Shell pompstations met schermen aan de pomp. Er heerst een zeer goede sfeer in de organisatie en voornamelijk op de sales afdeling. Je komt werken bij een relatief jonge sales afdeling met vlotte collega’s. In totaal werken er 70 mensen voor CS Digital Media verdeeld over vier vestigingen. De stageplek is gevestigd op het hoofdkantoor in Amsterdam.

Wij zijn op zoek naar een leuke kandidaat met een frisse blik op de organisatie en de salesafdeling. Hierbij focussen wij ons op ambitieuze stagiairs die goed passen in onze dynamische bedrijfsomgeving en die willen groeien als mens en professional.

Voor meer informatie over CS Digital Media kan je kijken op https://csdm.online/

Wat ga je bij ons doen?

Als sales stagiair(e) ondersteun je de accountmanagers in de dagelijkse werkzaamheden. Je komt te werken in een jong en gedreven team van acht personen. Je maakt volledig onderdeel uit van het sales team, waarbij je je eigen verantwoordelijkheden hebt. Plezier tijdens het werk is voor ons erg belangrijk, maar er moet ook gewerkt worden.

Wat kun je bij ons leren?

– Het proactief benaderen van adverteerders, zowel telefonisch als face-to-face;

– Het maken van mediavoorstellen;

– Het opstellen van campagne-evaluaties/ aftersales rapportages;

– Het helpen opstellen van salespresentaties voor pitches;

– Verantwoordelijk voor input voor de website en onze social media kanalen;

– Ruimte voor eigen inbreng tijdens de stage

Het is voor ons belangrijk dat je het meeste uit jezelf en de stage haalt. Daarom is het mogelijk om bijvoorbeeld ook een aantal marketing activiteiten op te pakken en is er ruimte voor eigen inbreng tijdens de stage. Bij ons komt het vaak voor dat een stagiaire na de periode in dienst blijft. Deze mogelijkheid sluiten wij voor jou ook zeker niet uit. Het onderwerp van je afstudeeropdracht willen we graag in overleg opstellen. Wij hebben een aantal onderwerpen die we graag onderzocht willen hebben, maar dit moet wel aansluiten bij je afstudeerrichting.

Wie zoeken wij? Wat heb je nodig?

– Je beschikt over gedegen kennis van het Office 365 pakket;

– Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;

– Doorzetter met een flexibele instelling;

– Je bent enthousiast, resultaatgericht en weet om te gaan met deadlines;

– Je bent woonachtig in de omgeving Amsterdam.

Wat bieden we jou?
Stage lopen bij CS Digital Media betekent meedraaien in een innovatief en dynamisch bedrijf met jonge collega’s. Je zult werken in een uitdagende werkomgeving, waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Naast het opdoen van werkervaring krijg je de gelegenheid om je te ontwikkelen op het gebied van accountmanagement.

– Een uitdagende stage bij een gecertificeerd leerbedrijf;

– Stage vergoeding

– Een vaste interne stagebegeleider;

– Leuk, jong en enthousiaste collega’s;

– Wekelijkse vrijdagmiddagborrel en diverse (sales) uitjes, wanneer Covid-19 voorbij is 😉

– Alle ruimte, mogelijkheden en begeleiding om jezelf te ontwikkelen tot sales professional.

Soort dienstverband: Fulltime, Stage

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geeïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan nu bij CS Digital Media en stuur je sollicitatiebrief en CV naar: HR@csdigitalmedia.nl