#SHOUTOUT; Gratis mediaruimte voor de creatieve sector!

De lente is begonnen, de zon schijnt en dat willen wij vieren.

Na een periode van berusting, steunbetuigingen aan onze helden en adviezen hoe om te gaan met het coronavirus vindt CS Digital Media het tijd voor een ander en positief geluid.

Met de #SHOUTOUT wil CSDM de eerste aanzet geven. Het doel is mensen te verblijden en verbluffen met jouw verrassende, artistieke en positieve creatie, speciaal voor de Digital Out Of Home. De opdracht is, om een creatie aan te leveren waarin een shoutout naar de positieve dingen van het leven centraal staat. Gebruik de stopping power van het medium en zorg voor een lach op het gezicht van de kijker. De creatie mag gelinkt zijn aan een merk. Trek de aandacht met jouw 10 seconden spot. CS Digital Media zal de uitingen minimaal een week uitzenden op onze netwerken in Amsterdam en Rotterdam. De uitingen worden vertoont op 260 groot formaat digitale schermen (landscape en portrait).

Doe mee en stuur je creatie in. De beste inzending wordt beloond met een gratis campagne t.w.v. €65.000,-. Wie bepaald dit? De jury betreft één afgevaardigde per inzender die over elkaar gaan oordelen. Transparanter kunnen we het niet maken.

Meedoen? Mail je aanmelding naar info@csdigitalmedia.nl en we sturen je alle specs en spelregels toe.