Terug naar alle vacatures >>

Bedrijfsprofiel  

CS Digital Media is een innovatief en snelgroeiend mediatechnologiebedrijf dat zich volledig richt op Digital Out Of Home. Wij zijn gefocust op het vergroten van onze marktpositie in de Out of Home-markt door het toepassen van innovatieve Media technologie binnen de Digital Out Of Home. Ons mediabereik wordt voornamelijk opgebouwd op high traffic locaties in het Openbaar Vervoer, Petrol- en Retailsegment. Momenteel zijn we vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam actief in maar liefst 10 landen.

CS Digital Media wil via innovatie en creatieve inzet van videotechnologie offline en online samenbrengen in de Out Of Home branche. Wij zijn hierbij op zoek naar persoonlijkheid, nieuwsgierigheid en karakter om samen onze missie te bewerkstelligen. Hierbij focussen wij ons op ambitieuze mensen die grenzen kunnen verleggen en passen bij onze dynamische bedrijfsomgeving en willen groeien als mens en professional.

Functieprofiel Channel Manager

Als Channel Manager bij CS Digital Media ben je verantwoordelijk voor format, samenstelling en creativiteit in de verschillende contentprogrammeringen op onze uiteenlopende kanalen. Jij zorgt er met de teams van Traffic, Studio en Redactie voor dat de juiste content, op het juiste moment, op de juiste plek te zien is. Denk hierbij ook aan het optimaliseren van digitale campagnes en het ontwikkelen en verbeteren van de kanalen. Dit proces coördineer je van begin tot eind; hierbij schakel je snel in wisselende omstandigheden, waarbij je op de gestelde deadlines blijft sturen. Ook bewaak je tijdens dit proces onze businessregels en kwaliteit.

Je hebt een helikopterview zonder de details uit het oog te verliezen. Bij onverwachte veranderingen, switch je over op mogelijk nieuwe taken die de verandering met zich mee kan brengen. Je bent resultaatgericht en gestructureerd, op deze wijze communiceer je ook richting je collega’s, klanten en adverteerders. Als Channel Manager ben je betrokken bij het afstemmen van inhoud van de schermen, daarom is het hebben van technische kennis i.c.m. businesskennis een pré.

Profielschets

– HBO werk- en denkniveau
– Je bent zelfstandig, flexibel en gestructureerd
– Je bent stressbestendig
– Ervaring met aansturen van een team en goed delegeren van werkaamheden
– Aantoonbaar overzicht en probleemoplossend vermogen
– Communicatie in het Nederlands en Engels is uitstekend (zowel mondeling als schriftelijk)
– Affiniteit met IT is een pre
– In bezit van rijbewijs B
– Je bent gedreven en weet humor te waarderen en actief in te zetten.
– Je vind het leuk om samen te werken met verschillende partijen.

Aanbod

– Een creatieve, innoverende en eigenzinnige organisatie waarin mensen de belangrijkste rol spelen
– De mogelijkheid om te bouwen aan de organisatie met bijbehorende indrukwekkende roadmap en klantenbestand van CS Digital Media
– Werken en innoveren met CS Digital Media klanten en partners op globale schaal
– Ervaren inhoudelijke gedreven collega’s, die in teamverband werken
– Een organisatie waarin eigen initiatief, innovatie en groei centraal staan
– Een platte en ‘open deur’-cultuur met directe lijnen naar het management en collega’s
– Marktconform salaris

Ben jij de Channel Manager die we zoeken en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan nu bij CS Digital Media en stuur je motivatiebrief en CV naar: HR@csdigitalmedia.nl