CS Digital Media is één van de weinige mediatechnologiebedrijven in de DOOH-sector die alle disciplines voor concepten, campagnes, content en techniek in huis heeft. Van Backoffice tot Studio en Communicatie, van Support tot Marketing/Sales en Development. Een kennismaking.

 

Sales

De samenstelling van het salesteam van CS Digital Media is mooi in balans. Van de ervaren rot in het vak tot de jonge enthousiaste nieuweling en alle professionals die daar tussen zitten. Door ondersteuning van onze specialisten op het gebied van data en techniek hebben wij alle kennis voorhanden om de media-inzet (ook via programmatic buying en eventueel gecombineerd met interactive en mobile!) vooral op de grote openbaar vervoer netwerken in Amsterdam en Rotterdam, naar een nog hoger niveau te tillen.

Development

De afdeling Development is gespecialiseerd in de technische architectuur en infrastructuur achter centrale en klantgerichte applicaties. ‘Algemeen gesproken bouwen we aan innovatieve en schaalbare software.’ Development richt zich op vertalingen van business naar it-architectuur, waarbij de focus ligt op de roadmap van CSDM, Shell en het MAB-platform. Concrete werkzaamheden van Development zijn: geoscheduling in de bussen en license plate recognition (LPR) en de Shell-dataportal.

Support / Operations

CSDM Helpdesk staat met raad en daad klaar om de verwachtingen van klanten, of dat nu bedrijven zijn met een eigen netwerk of adverteerders op de netwerken van CSDM, te overtreffen. 24/7 kunnen klanten in binnen- en buitenland bij de client service managers zowel telefonisch als per mail terecht met vragen en informatie of om storingen te melden. CSDM voert proactief beheer via SLA en itil over in- en externe netwerken, producten en diensten. Support is onderdeel van meerdere buitenlandse servicemodellen waarin deze een sturende en coördinerende rol heeft en nauw samenwerkt met lokale servicepartijen.

Projects & Consultancy

De behoefte van klanten van CSDM aan innovatieve, (interactieve) concepten en aan interactie met hun doelgroep neemt toe. De afdeling Projects loodst deze klant langs de ontwerp-, bouw-, test- en implementatiefases. Om vervolgens de projecten conform afspraak op te leveren aan de klant. Projects opereert internationaal en is multidisciplinair, dat wil zeggen dat per project software, installatie, businessconsultancy en implementatie gemanaged kunnen worden.

Traffic

Bij de afdeling Traffic komen vele lijnen uit CSDM samen. En niet alleen als het logistieke processen betreft. Zo is Traffic betrokken bij het CMO (content management operations) van Shell en zorgt deze afdeling ervoor dat commerciële en redactionele content via verschillende boekingsystemen en formaten gedistribueerd wordt naar de netwerken van CSDM. Maar ook het beheer van de website, de productie van de maandelijkse nieuwsbrief, het opstellen van campagnerapportages (aftersales metingen), de orderrouting, facturatie van commercials, coördinatie en het beheer van onze specials en het bewaken van de kwaliteit van de redactionele uitzendingen behoren tot het takenpakket van Traffic.

Studio & Communicatie

Studio & Communicatie vormen het creatieve hart van CSDM. Hier worden klantgerichte concepten en formats ontwikkeld en vormgegeven voor de meest uitlopende digitale (branded) content en commercials. De nieuwsdesk zorgt 24/7 voor het laatste nieuws en redactionele, interactieve features over onder meer sport, lifestyle, entertainment en sociaal-maatschappelijke thema’s als duurzaamheid. Daarbij wordt met een aparte programmering ingehaakt op nationale en internationale evenementen.

Backoffice

Enigszins in de luwte, maar niet minder belangrijk voor een soepel verloop van de bedrijfsprocessen binnen CSDM is de Backoffice – what’s in the name! De Backoffice fungeert als het centrale loket voor CSDM op uiteenlopende terreinen. Van financiële administratie tot human resource en procesverbetering (standaardisatie van specials en projecten), van controlerende activiteiten (concessiemanagement en contractadministratie) tot orderverwerking. Alles wordt afgevangen door de Backoffice!

Dutchital Media

Dutchital Media, onderdeel van CS Digital Media, richt haar activiteiten op de exploitatie van regionale en lokale netwerken op high traffic locaties door heel Nederland. Adverteerders hebben de mogelijkheid om op de juiste locatie naar buiten te treden en te targeten op de behoeften van een specifieke doelgroep met bewegende beelden voor een hoge attentiewaarde. Dutchital Media heeft vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Assen.